Efter jeg er blevet glad for at bruge proteinpulver har jeg fået en ny blender

Min mor har købt en blender til mig, som er rigtig god. Den kan rumme lidt over en halv liter, og der, hvor væsken er, kan tages fra maskinen, påmonteres et låg, sådan at den faktisk også kan fungere som en drikkedunk, som jeg kan tage med mig. Dette gør jeg tit og ofte brug af, når jeg gerne vil have et eller andet godt med mig inden jeg drager af sted på studiet om morgenen. Jeg laver så gerne en drik, hvor den vigtigste ingrediens er proteinpulver. Jeg blander det med alt fra yoghurt eller mælk til frisk frugt og friske grøntsager, for jeg er så heldig at min blender også kan skære f. eks. en gulerod i helt små bitte stykker, så den fint kan indgå som en del af en drik. Jeg tager så min drik med proteinpulver med mig ved at tage den ned i skoletasken inden jeg tager ud af døren om morgenen.

proteinpulver En drik med proteinpulver efter første time

Man kan argumentere for, at det er lækrest at drikke min blanding med proteinpulver og alle mulige andre spændende ting og sager lige med det samme, når den er kold og kommer frisk fra blenderen. Og sådan ynder jeg da også nogle gange at drikke den, det skal ikke være nogen hemmelighed. Men andre gange, der nyder jeg virkelig at have den med på studiet, og så kunne drikke den lige efter første time, og så lige få følelsen af, at jeg får et boost af energi. For det er nok egentlig noget af det, en drik med proteinpulver kan for mig. Den kan give mig et boost af energi, hvad der nogle gange skal til bedst som man sidder på skolebænken.

Category: Helse
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>