Hvad er kokosolie og hvad bruges det til?

På Bodylabs hjemmeside er der en kokosolie af høj kvalitet. Kokosolien har næsten været anderkendt som et helbredende middel i Asien, men man er begyndt at kunne se hvor mange effekter og muligheder det kan bruges til. Koldpresset kokosolie indeholder en masse forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter, som gør, at den er oplagt at bruge til mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Hvad er der i kokosolien?

Kokosolie indeholder meget laurinsyre og transfedtsyrer. Den er også kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende virkning. Olien er samtidig meget fugtgivende og kan let trænge ind i både hud og hår sammenlignet med andre olier.

Kokosolien og dens anvendelsesmuligheder

Først og fremmest er kokosolien naturlig god mod tør hud, fordi den er virkelig naturlig fugtgivende. Man skal samtidig ikke bruge særlig meget, for ellers bliver ens hænder fedtede. Man kan også vælge at skifte det ud med dit dyre barberskum. Grundet dens antiviral og antibakteriel virkning, derudover giver den også fugtig hud og dufter godt. Som kvinde er økologisk kokosolie fra Bodylab god at erstatte med highlighter til dine kindben http://www.bodylab.dk/shop/koldpresset-kokosolie-790p.html. Igen kan du erstatte kokosolie med makeup fjerner. Den er utrolig effektiv og skal bruges på en vatrondel som man normalt bruger makeup fjerner. Den kan desuden fjerne selv vandfast mascara som er noget af det mest vanskelige at fjerne – så fugter den huden og øjne samtidig. Kokosolie er fantastisk til fugtning og pleje af håret. Man kan for eksempel smøre kokosolien godt ind i håret om aften/natten, og hvis man har langt har, så red det godt igennem inden du lægger dig til at sove. Husk at lægge et håndklæde på hovedpuden så puden ikke bliver fugtigt og ulækker om morgenen. Kokosolie er godt til at fugte huden med rent generelt. Den hjælper til sårheling og den modvirker hudens tab af vand.

Category: Blog
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>