Red min date!

Jeg har over de sidste mange år tabt mig adskillelige kilo – en bedrift jeg selv er ganske stolt over! Jeg har fokuseret rigtig meget på kun at spise LCHF kost, da det har været den slankemetode, der har hjulpet mig mest og hurtigst. Grunden til at jeg i mine tidlige 20’er steg så meget i vægt var, at jeg fik en kæreste fra landet. Der gik rigtig hurtigt mand og kone i os, og han forventede mad, som hans mor lavede det – med en masse fløde. Kiloene sneg sig stille og roligt ind på mig, og jeg var desværre døv overfor min familie og mine veninders advarsler. Alvoren gik først op for mig, da jeg efter et par års forhold pludselig blev single, men da var det for sent.

En ny mand

Som tidligere nævnt er jeg meget stolt af mit vægttab, men jeg frygter, at jeg vil blive tyk igen – for jeg har fået en ny kæreste. Min kæreste er super sød, men han har inviteret mig på pizza – en ret jeg ganske enkelt tager på af bare ved at kigge på den. MEN fast besluttet på at komme på min date uden at falde ned i et nyt sort hul gik jeg på nettet og fandt en masse blomkålsretter. Særligt én opskrift fangede mit blik i højere grad jeg troede muligt – en blomkålspizza opskrift. Blomkålsretter (se her) er godkendt LCHF kost og i en blomkålspizza er der ikke mere end blot 75 kalorier per 100g – en kæmpe forskel i forhold til normale pizzaer, både hjemmelavede og købte! Ifølge den blomkålsopskrift jeg fandt danner blomkålen blot bunden, så kæresten kan selv bestemme hans topping. Så med en blomkålspizza opskrift ved min side og en blomkålspizza på menuen kan jeg trygt gå på date uden at frygte at blive tyk igen.

Category: Blog
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>