Tilbud på ismaskiner

Siden du sidder og læser dette, må vi gå ud fra, at du har hørt om det gode og store tilbud vi i øjeblikket har på ismaskiner, hvilket vi naturligvis er glade for, da vi har brugt en hel del penge på markedsføring. Derfor er vi altså også glade for, at du er kommet her til os, for at købe en ny ismaskine eller måske nogle af de andre køkkenmaskiner vi i øjeblikket har tilbud på. De kan se priser her, og hvis du ikke er tilfredse med dem, er der heller ingen tvivl om, at vi vil være til at forhandle med. Vi har altså virkeligt så mange køkkenmaskiner i øjeblikket, at vi simpelthen vil gøre hvad som helst, for at komme af med nogle af dem. En af de ting vi kan gøre, er altså at sætte priserne yderligere ned, hvis du sørger for at købe flere køkkenmaskiner på en gang. Så kan du i hvert fald godt regne med, at vi vil være nemmere at forhandle med, og der er jo ingen tvivl om, at jo flere køkkenmaskiner du køber, at vi derfor også er interesseret i, at have dig som kunde fremover. Derfor vil vi altså også give dig nogle særlige priser.

Se priser herinde

Du skal sådan set bare besøge vores hjemmeside, og så kan du selv se udkastet til priserne. Dermed skal du altså også være klar over, at du er nødt til at købe og lave en stor ordre, inden vi overhovedet vil begynde at overveje en forhandling. Så medmindre du køber 10 maskiner eller derover, vil priserne altså også være vejledende. Det er dog altid interessant, at skulle prutte lidt om prisen, og hvis du derfor nærmer dig de ti ismaskiner, så er jeg også sikker på, at vi måske vil have en tendens til at forhandle med dig alligevel. Der er dog ingen garanti, for som sagt, så skal du altså helst op og købe ti maskiner inden dette er en realitet.

Category: Blog
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>